Yeah!

Yeah!

Staat ie dan, de Zero DSR ZF13! Aan een tijdelijk laadpunt omdat ik nog moest uitzoeken of hij achter paste (antwoord: nee). Vrijdagmiddag opgepikt en inmiddels (zondag) 200km opgezet. 


In de kruipruimte zat een ventilatie naar buiten, dus daar dankbaar gebruik van gemaakt en een buiten-wcd (stopcontaccie) geplaatst met 1,5mm2 vmvk naar de meterkast. Want daar moest ik dus *weer* wijzigingen aanbrengen…


Ik heb dus een weinig belaste groep (woonkamer) uitgebreid met een stopcontact in de meterkast en daarin een Voltcraft bluetooth energiemonitor geplaatst zodat ik vanaf de bank kan zien hoeveel de motor laad. En als bonus kan ik met de app ook het punt schakelen en er een tijdschema in doen dus laden in goedkoop stroom-tijd. Scheelt weer 2 cent per kWh!

Zo, genoeg geleutert. Vanaf maandag gelijk 100km woon-werk erop zetten! En hopen dattie ut haalt natuurlijk, al ben ik daar vrij zeker van 😉


Ow, en de buurkat moest even wennen maar heeft het zadel van de Zero ook goedgekeurd 😉

Reacties zijn gesloten.