Wachten duurt lang…

Wachten duurt lang…

Dus. Ik had stille hoop voor woensdag bericht te hebben, maar helaas. De bestelling is donderdag bij Zero NL gedaan en de levertijd is ongeveer een week, dus *duimen maar* dat ie morgen kwispelend op me staat te wachten 😉

Intussen veeeeeeeeeeel gelezen op electricmotorcycle.com, een forum voor elektrofietsfanaten… Over de chargetank, en hoe de fiets zich gedraagt bij lage temperaturen, over firmware updates, over de parameters modden in de regelaar… Mijn handen jeuken om de ludicrous mode te zoeken… 100kW nominaal/ 150kW kortstondig kan de regelaar leveren, maar waarschijnlijk gaat de motor dan in de thermal fuse na een minuutje ofzo en de wikkelingen uitfikken is een dure grap… Maar 75kW moet te doen zijn, net als 110% koppel en 400% regeneratie. Genoeg om die supersport-oliebootjes bij te houden 😉

Eerst de fiets, daarna alles ombouwen naar LED (Eigenlijk raar dat je op zo’n stuk moderne techniek die ouwe lampepitten heb zitten?), de fiets leren kennen en als de wintertemperatuur onder de -5 komt en de fiets onder een zeiltje verdaagt gaan we een ODBII interface maken om de parameters te lezen, saven en te modden. Denk ik.

Leuk man, zo’n elektrofiets, heb er nu al zin an 😉

Reacties zijn gesloten.